روش سرچ در گوگل googletrain
امروزه جستجو در وب بر خلاف آنچه در نگاه نخست به نظر میرسد، چندان ساده نیست.
تکنولوژی دیجیتال هزینهی تولید محتوا را بسیار کاهش داده و هزینهی نشر و بازنشر را به صفر نزدیک کرده است.
به همین علت، حجم اطلاعات ارائه شده در وب در حدی زیاد شده که جستجوی حرفه ای در میان این اطلاعات، خود یک مهارت مهم و ارزشمند محسوب میشود.
البته همهی این اطلاعات مفید و ارزشمند نیستند و به تعبیری، زبالههای دیجیتال هم در کنار محتوای مفید دیجیتال فراوان است. اما به هر حال، اصلِ مسئله، یعنی افزایش حجم محتوای دیجیتال در فضای وب و اینترنت و نیاز به یادگیری مهارت جستجوی پیشرفته در گوگل و سایر موتورهای جستجو پابرجاست.
googletrain.com به چه کار میآید؟
کم نیستند کسانی که به جستجو در گوگل به عنوان یک مهارت مهم نگاه نمیکنند.
به نظر میرسد که مسئله سادهتر از این حرفهاست: موضوع مورد نظر خودت را تایپ میکنی و گوگل هم پاسخ مورد نظر یا فهرستی از پاسخهای مورد نظر را پیدا میکند و ارائه میدهد.
اما واقعیت این است که جستجو در گوگل به این سادگی که در نگاه نخست بهنظر میرسد نیست.
گوگل هنوز توانایی درک کامل معنای پرسشهای کاربران را ندارد
گوگل طی سالهای اخیر، پیشرفتهای فراوانی داشته است و هنوز هم روند این پیشرفتها ادامه دارد. اما هنوز تا زمانی که بتوانیم درخواست خود را کاملاً در قالب مکالمه (شفاهی یا مکتوب) با گوگل مطرح کنیم فاصله داریم.
تحلیلهای معناشناسانه (سمانتیک) گوگل در حدی نیست که تایپ مستقیم یک سوال، بتواند به صورت قطعی ما را به پاسخ مورد نظرمان نزدیک کند.
فرض کنید میخواهید در زمینهی اصول و فنون مذاکره جستجو کنید.
هیچ تضمینی وجود ندارد که جستجوی عبارتِ اصول و فنون مذاکره در مقایسه با عبارت اصول مذاکره یا فنون مذاکره یا تکنیک های مذاکره، شما را به موضوع مورد نظرتان نزدیکتر کند.
ضمن اینکه با کمی تغییر در پرسشتان – بدون اینکه معنای پرسش تغییر کند – ممکن است گوگل گزینههای کاملاً متفاوتی را پیش روی شما قرار دهد (مثلاً جستجوی تکنیک های مذاکره در مقایسه با عبارت چند تکنیک مذاکره).
اگر سابقهی تولید محتوا برای سایت یا وبلاگ را داشته باشید، حتماً چنین تجربهای داشتهاید که به نظرتان، مقاله و مطلب شما، در مقایسه با بسیاری از مطالب صفحهی اول گوگل، کاملتر و بهتر بوده، اما مقالات ضعیفتری در صفحهی اول آمدهاند (همهی ماجرا در سئو خلاصه نمیشود. همانطور که توضیح دادیم، گاهی تغییر جزئی هنگام سرچ، باعث میشود که برخی مقالههای ارزشمند در صدر نتایج گوگل ظاهر نشوند).
حالا از سمت دیگر به همین مسئله فکر کنید:
شما به سراغ گوگل رفتهاید و دربارهی یک موضوع جستجو میکنید. به سادگی ممکن است گوگل سایت یا مطلبی را که میتواند برایتان بسیار مفید باشد، در فهرست نخستین پیشنهادها قرار ندهد. یا اینکه مطلب یک سایت کماعتبار را بالاتر از یک سایت معتبر قرار دهد.
به همین سادگی ممکن است فرصت دسترسی به یک مطلب مهم و تأثیرگذار را از دست بدهید.
همهی سوالهای ما در وب، ابتدایی و در حد یافتن تولد یا مرگ یکی از مشاهیر نیست؛ گاهی یافتن یا نیافتن پاسخ مناسب، میتواند تأثیری ماندگار بر مسیر کاری و حرفهای ما داشته باشد.
جستجو در google زبان خاص خود را دارد
آنچه ما بهدنبالش هستیم، پاسخ یک پرسش یا Question است. اما آنچه در باکس سرچ گوگل تایپ میکنیم، یک Query است.
عبارتی که ما به عنوان Query تایپ میکنیم، قواعد خود را دارد. از جمله اینکه میتوان کلمات کلیدی را با انواع کدها و عملگرها مخلوط کرد.
طبیعی است هر چه بیشتر کوئری نویسی با استانداردها و کدهای گوگل را بلد باشیم، بهتر میتوانیم انتظاراتمان را برای گوگل تشریح کنیم و طبیعتاً احتمال اینکه پاسخِ مناسبتری پیدا کنیم، افزایش مییابد.
با توجه به نکاتی که گفته شد، تصمیم گرفتهایم بحث جستجوی پیشرفته در گوگل را به عنوان یکی از زیرمجموعههای درس سواد دیجیتال در متمم مطرح کنیم.
فقط به خاطر داشته باشید که یادگیری ظرافتهای این مهارت، مانند هر مهارت دیگری نیاز به صبر و حوصله دارد.
چرا که اغلب ما، بسیاری از نکات مربوط به سرچ در گوگل را به تجربه آموختهایم و بهکار میبریم. بنابراین نباید انتظار داشته باشیم اکثر نکاتی که در این مبحث میبینیم، برایمان جدید باشد.
اما با جستجو در لابهلای نکات مطرح شده و مطالعهی دیدگاهها و تجربههایی که دوستان متممی در زیر هر درس مطرح میکنند، ممکن است یک یا چند نکتهی جدید بیاموزیم که به ما در جستجوی بهتر در گوگل کمک کند.
- چهارشنبه ۰۱ بهمن ۹۹ ۰۳:۱۹
- ۳۳۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۱ نظر
بهترین افزونه رایگان اسکرین شات برای گوگل کروم
در حین مرور اینترنت ، ما نیاز به ذخیره برخی از اطلاعات حیاتی را احساس می کنیم. مطمئناً راهی برای نشانه گذاری آن صفحات برای مراجعه بعدی وجود دارد. اما در این صورت ، شما قادر نخواهید بود آن صفحات وب را بصورت آفلاین ببینید یا از آن مطالب خاص برای اهداف مرتبط با کار خود استفاده کنید. این دقیقاً همان جایی است که نیاز به بهترین افزونه های اسکرین شات گوگل کروم حس می شود ، که به کاربران کمک می کند از صفحه ، متن ها ، عکس ها عکس بگیرند.البته شاید تعجب کنید که چرا از روش قدیمی ( دکمه PrtScn ) در ویندوز یا ( CMD + SHIFT + 4 ) در Mac برای گرفتن عکس از صفحات استفاده نمی کنید. اما آنها مطمئناً فاقد قابلیت عکس گرفتن از تصاویر به صورت تمام صفحه ، گرفتن صفحات پیمایشی ، اضافه کردن یادداشت ها و موارد دیگر را ندارند.
لیست افزونه های رایگان اسکرین شات گوگل کروم
در زیر لیست بهترین افزونه اسکرین شات گوگل کروم ارائه شده است .
۱. Nimbus Screenshot & Screen Video Recorder
این افزونه به شما امکان می دهد ویدیویی از صفحه وب یا کل دسک تاپ را از طریق وب کم ضبط کنید.